Home Coach Flien!
Over coach Flien

Mijn naam is Eveline ‘Flien’ Postmes, van oorsprong tekendocent en leerkracht in het basisonderwijs. Met regelmaat zag ik hoeveel goed de persoonlijke, vindingrijke aandacht en erkenning kan doen.

In de klas lagen er echter nog zoveel andere taken, ik gunde de kinderen die het nodig hadden méér van die aandacht op emotioneel gebied. Ik besloot in mijn regio kindercoaching in Limburg te vestigen.

Daarom volgde ik de opleiding tot kindercoach aan de Academie voor Psychodynamica. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en zorg pakte ik mijn nieuwe schatkist in, welke nu helemáál vol bagage zit. Als kindercoach maak ik hier dankbaar gebruik van.

Rouw- en verliesbegeleiding: Een verdiepingscursus rouwverwerking, en vrijwilligerservaring bij Achter de Regenboog maken dat ik uw kind ook hierin een fijne begeleiding kan geven.

Waarom Flien!?

Jarenlang tekendocent en leerkracht

Jarenlang kinderen van alle leeftijden met veel liefde onderwijs en kunstonderwijs bieden leverde een rijke mix aan ervaring op. Evenals het zelf moeder zijn.

Persoonlijk afgestemde Coaching

Coaching is luisteren en zien met je hele wezen: wat wil dit kind je vertellen en bereiken? Hoe kunnen we dat het beste samen doen?

Gediplomeerd kindercoach

De opleiding tot erkend kindercoach staat borg voor een breed pakket, van systemisch werken tot een veelheid van methodes en technieken. Maar allereerst: hoe kom je tot de kern?
Ook een verdiepingscursus Omgaan met Rouw en Verlies werd gevolgd.

Doelgericht te werk

Naar aanleiding van de kernvraag wordt open, met kennis, creativiteit en plezier gewerkt naar het doel.